13 Kasım 2012 Salı

Rüyasında İğne Görmek



Rüyada iğne görmek, iğne gören kimsenin Allah’ın emri üzerine yaşamaya talip olduğuna işarettir. İğneyle bir şeyler diktiğini gören kimsenin işleri düzelir, istediği şeyleri yapmada başarılı olur. Elinde iğnesinin kırıldığını görenin işleri bozulur, sıkıntıya girer. İğne yediğini görmek işinin sonunun iyi olacağına, fayda göreceğine delalet eder.
Ebu Said_ul Vaaz demiştir ki:Rüyada iğne görmek ülfet ve muhabbete sebep olan ve salih amel işleyen kuvvetli bir adam ile tabir edilir. İğnede iplik takılı olursa ülfetten faydalı ve kazançlı işler de temin edilir. İğne yediğini gören kimse sırrını saklayacak, ağzı sıkı birine sırrını açar.
Cabir Mağribi demiştir ki: Rüya sahibine bir iğne veren kişi, onun işlerinin ıslah edilmesi için çalışır. Bir çok iğnesinin olduğunu veya iğne satın aldığını görmek işlerinin düzeleceğine delalettir.
Kirmani demiştir ki: Rüyada İğne bulmak bozuk işlerin düzelip toparlanacağının işaretidir. İğne kaybettiğini veya çaldırdığını gören kimse yapmak istediği bir şeyi yapamaz. Rüyasında eline iğne battığını gören kimse bir yakınından kötü bir haber alır.
Rüya Tabirleri ilminde rüyasında iğne görmek konusunun yorumlanması bu şekildedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder